Static overlay
Static overlay
Static overlay
Static overlay

Drifters – Episodul 03 (Dublat)

Anime Dub Dub Apărut pe mai 2, 2022 · ? views · Postat de FulgerD · Serie Drifters (DUBLAT)
Raportează Sursă Video
Mărește
Stinge Lumina

Descarcă Drifters – Episodul 03 (Dublat), Urmărește Drifters – Episodul 03 (Dublat), și nu uita să dai click pe butonul share. Seri Drifters (DUBLAT) noi pe Anime4Life. Nu uita să urmărești și alte animeuri.

Comentariu

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
raulSMECHERU
Fan4Life
2 Zile De mult

il vrem pe murasaki

Hazard
Staff
14 Zile De mult

Am și eu un mesaj pentru echipa de dublaj.
Anime-urile dublate nu sunt pentru mine, nu contează dacă sunt în engleză sau în română dar, îmi amintesc când avea șapte-opt ani și mă uitam la anime-uri dublate de persoane cu pregătire și mi se părea amuzant cum dublau uneori.
Sasuke Ucichea 🙂
Știu anime-ul, m-am uitat la episoadele dublate și se simt multe îmbunătățiri, continuați așa. Știu că e ceva efort în spate dar cred că puteți mai mult. 5 steluțe de la mine.
Ignorați comentariile pline de venin.
Fightinggg!!

PS: pentru cei care știți să-i criticați prin comentarii, asigurați-vă că nu aveți greșeli gramaticale sau de exprimare.

hiro
14 Zile De mult
Reply to  Hazard

Mulțumim, si apreciem!
Pentru cei care inca sunt nelamuriti cu privire la ce, sau cine sunt eu, comentand ca un membru care stie exact ce se intampla in proiect – well, eu sunt fondatorul, liderul si coordonatorul H.K.D.ub. Nu ne deranjeaza comentariile de ‘hate’ care nu sunt neaparat hate, sau comentariile putin mai răutăcioase. Noi suntem fericiti, sincer, ca exista aceasta sectiune de comentarii. Ne place mult site-ul și toate-cele. Consideram un privilegiu orice tip de ‘atentie’ primită din partea audienței, și învățăm din ce auzim. Problema este ca inca nu e la zi site-ul cu ce am lucrat noi, dar se va remedia curand. Ep 5 e aproape gata, ep 4 asteapta sa fie postat. Avand in vedere ca tot content-ul lansat pana acum s-a lansat in perioada septembrie-februaie, evoluția se vede excelent, mai ales comparatie intre ep 1 si ep 3 sau 4 de exemplu.
Multumim pentru sustinere, apreciem vorbele bune!✨

KANEKI KEN
Staff
15 Zile De mult

Frate se vede evoluția dar la râs mai trebuie lucrat. 🙂

hiro
15 Zile De mult
Reply to  KANEKI KEN

apreciez, sincer :)) tin sa informez ca ep 1 a iesit in septembrie, ep 2 a iesit in octombrie, ep 3 in moiembrie, ep 4 in februarie, ep 5 iese curand 🙂