Static overlay
Static overlay
Static overlay
Static overlay

Platinum End – 01

Anime Sub Sub Apărut pe octombrie 7, 2021 · ? views · Postat de EuNagato · Serie Platinum End
Raportează Sursă Video
Mărește
Stinge Lumina

Descarcă Platinum End – 01, Urmărește Platinum End – 01, și nu uita să dai click pe butonul share. Seri Platinum End noi pe Anime4Life. Nu uita să urmărești și alte animeuri.

După moartea părinților săi, tânărul Mirai Kakehashi este lăsat în grija rudelor sale abuzive. De atunci, a devenit sumbru și deprimat, determinându-l să încerce să se sinucidă în seara absolvirii liceului. Cu toate acestea, Mirai este salvat de o fată albă pură pe nume Nasse, care se prezintă ca un înger păzitor care dorește să-i ofere fericire – acordându-i puteri supranaturale și șansa de a deveni noul Dumnezeu.

Pentru a câștiga poziția, el trebuie să învingă alți 12 „candidați la Dumnezeu” în termen de 999 de zile. Curând, Mirai începe o luptă pentru supraviețuire, între el și candidații care doresc să obțină cea mai mare putere din lume.

 

 

Comentariu

5 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sammy
Vizitator pe Anime4Life
Romanian_Ninja
7 Luni De mult

Supe animeul, abia astepst episodul 2.

Mihai12
Vizitator pe Anime4Life
Mihai12
7 Luni De mult

Sper sa fie un anime bun si sa nu ma deazamageasca. In sensul că primele episoade pana la final sunt bune iar apoi strica tot cu finalul. Lasand aceste suspiciuni nefondate, chiar apreciez extrem de mult echipa animeeater pentru ca traduc serii extrem de rapid. :3

YorrarY
Vizitator pe Anime4Life
YorrarY
7 Luni De mult

Acum 14 ore? se pare ca chiar sunteti pe treaba.

ryuk977
Vizitator pe Anime4Life
ryuk977
7 Luni De mult

Interesant prim episod, imi aminteste de Death Note intr-o oarecare masura(scoala, intalnirea ingerului) si-am avut speranta ca un nou ”Yagami Light” o sa reiasa de-a lungul episodului dar imi aminteste in schimb de Yukki din Mirai Nikki, sa speram ca ma insel si ca in viitoarele episoade o sa fie cum sper eu. Multumesc pentru traducere si la cat mai multe anime-uri si episoade noi! <3