Static overlay
Static overlay
Static overlay
Static overlay

Bai She: Yuan Qi

Vezi toate episoadele din Bai She: Yuan Qi. Descarcă Bai She: Yuan Qi subtitrat în română, Bai She: Yuan Qi rosub, descarcă Bai She: Yuan Qi rosub, urmărește Bai She: Yuan Qi pe Anime4Life.
White Snake, 白蛇:缘起
Status: Complet Studio: Data Apariției: 2019 Durată: 1 hr. 38 min. Tară: Tip: Anime Episoade: 1 Cenzurat: Cenzurat Postat de: EuNagato Apărut pe: Editat pe:
Urmărește Bai She: Yuan Qi subtitrat în română pe Anime4Life. De asemenea, poți descărca gratis Bai She: Yuan Qi rosub. Nu uita să dai un share și să mulțumești echipei Anime4Life pentru munca depusă.

Descriere

Xiao-Bai, un demon șarpe alb, este trimis într-o misiune de asasinare a consilierului taoist al împăratului, care a ucis șerpi în masă pentru a obține nemurirea și a atrage favorurile împăratului. Totuși, Xiao-Bai este atacată de lacheii consilierului înainte de a ajunge la el și este ulterior învinsă. Din fericire, acul de păr demonic pe care i l-a acordat Mama Șarpe, reușește să-i salveze viața cu prețul amintirilor sale.

Xiao-Bai se trezește în satul Prinzătorilor de Șerpi, fără să știe că este de fapt un demon sau că este înconjurată de dușmanii ei jurați. Îl întâlnește pe Xu Xuan, bărbatul care a salvat-o, și este fermecată de el. Cei doi pornesc într-o călătorie pentru a descoperi cine este Xiao-Bai și pentru a afla secretul acului ei de păr. Cei doi sunt urmăriți de Xiao-Qing, sora lui Xiao-Bai, care a jurat în fața Mamei Șarpe să o recupereze pe Xiao-Bai în trei zile sau să moară încercând. Pe măsură ce taoiștii, demonii și oamenii se ciocnesc, se dezvoltă o poveste de dragoste interzisă.