Static overlay
Static overlay
Static overlay
Static overlay

Build Divide: Code Black

Vezi toate episoadele din Build Divide: Code Black. Descarcă Build Divide: Code Black subtitrat în română, Build Divide: Code Black rosub, descarcă Build Divide: Code Black rosub, urmărește Build Divide: Code Black pe Anime4Life.
Build-Divide -#000000- Code Black, Build Divide: #000000, ビルディバイド -#000000(コードブラック)-
Status: Complet Studio: Data Apariției: 2021 Durată: 23 min. per ep. Sezon: Tară: Tip: Anime Episoade: 12 Cenzurat: Cenzurat Postat de: EuNagato Apărut pe: Editat pe:
Urmărește Build Divide: Code Black subtitrat în română pe Anime4Life. De asemenea, poți descărca gratis Build Divide: Code Black rosub. Nu uita să dai un share și să mulțumești echipei Anime4Life pentru munca depusă.

Descriere

Înțeleg. Modul în care pot câștiga…

De data asta îl voi învinge. Așa că atacă-mă din nou… acceptă! Bloom, jucător de suflete!

În New Kyoto, un oraș guvernat de rege, valoarea este determinată de puterea sa în jocul cu cărți de joc, Build Divide. Zvonurile se învârt în jurul Noului Kyoto și al regelui său.

Dacă îl învingi pe Rege în Build Divide, orice dorință va fi îndeplinită. Și pentru a-l provoca pe Rege, trebuie să participi la bătălia TCG cunoscută sub numele de Rebuild, iar acesta trebuie să fie finalizat.

Toată lumea are o dorință pe care tânjește să o îndeplinească. Teruto Kurabe, un băiat care jură să îl doboare pe Rege, și Sakura Banka, fata misterioasă care îl ghidează, se aruncă în bătălia Rebuild. Cu Noul Kyoto drept scenă, cortina se ridică și bătălia începe pentru Teruto și prietenii săi!