Static overlay
Static overlay
Static overlay
Static overlay

Edens Zero

Vezi toate episoadele din Edens Zero. Descarcă Edens Zero subtitrat în română, Edens Zero rosub, descarcă Edens Zero rosub, urmărește Edens Zero pe Anime4Life.
Edens Zero, EDENS ZERO
Status: Complet Studio: Data Apariției: 2021 Durată: 23 min. per ep. Sezon: Tară: Tip: Anime Episoade: 25 Cenzurat: Cenzurat Postat de: EuNagato Apărut pe: Editat pe:
Urmărește Edens Zero subtitrat în română pe Anime4Life. De asemenea, poți descărca gratis Edens Zero rosub. Nu uita să dai un share și să mulțumești echipei Anime4Life pentru munca depusă.

Descriere

Toată viața sa, Shiki a fost înconjurat de mașini. La Granbell Kingdom, un parc de distracții abandonat de mult timp, el este singurul de acest fel din jur. Asta până când sosesc Rebecca Bluegarden și companionul ei felin Happy, fără să știe că sunt primii vizitatori ai Granbellului după o sută de ani. Scopul lor este de a face videoclipuri amuzante pentru canalul lor B-Cube, dar ceea ce găsesc în schimb este un prieten în Shiki, ciudat din punct de vedere social.

Când Granbell devine prea periculos pentru cei trei, ei pornesc într-o aventură prin Sakura Cosmos. Ei speră să facă videoclipuri mai interesante și chiar să o găsească pe evaziva zeiță Mother, în timp ce Shiki vrea să-și facă mai mulți prieteni, stimulat de cuvintele regretatului său bunic. Desigur, călătoria nu va fi ușoară, deoarece nimeni nu a mai văzut-o pe Mother până acum, dar Shiki este hotărât să-și atingă scopul și să exploreze întinderile nelimitate ale spațiului împreună cu noii săi prieteni.

Comentariu