Static overlay
Static overlay
Static overlay
Static overlay

Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri

Vezi toate episoadele din Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri. Descarcă Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri subtitrat în română, Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri rosub, descarcă Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri rosub, urmărește Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri pe Anime4Life.
GATE, Gate: Thus the JSDF Fought There!, GATE(ゲート)自衛隊 彼の地にて、斯く戦えり
Status: Complet Studio: Data Apariției: 2015 Durată: 23 min. per ep. Sezon: Tară: Tip: Anime Episoade: 12 Cenzurat: Cenzurat Postat de: EuNagato Apărut pe: Editat pe:
Urmărește Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri subtitrat în română pe Anime4Life. De asemenea, poți descărca gratis Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri rosub. Nu uita să dai un share și să mulțumești echipei Anime4Life pentru munca depusă.

Descriere

Youji Itami, ofițer în timpul liber al Forțelor de Autoapărare Japoneze (JSDF) și otaku, se îndreaptă spre o convenție doujin în Ginza, Tokyo, când un portal misterios sub forma unei porți mari apare brusc. Din această poartă ies creaturi supranaturale și războinici îmbrăcați în armuri medievale, care se năpustesc asupra orașului, ucigând și distrugând tot ce le stă în cale. Cu acțiuni rapide, Youji salvează cât mai multe vieți, în timp ce restul JSDF își îndreaptă eforturile pentru a opri invazia.

La trei luni de la atac, Youji a fost însărcinat să conducă o echipă specială de recunoaștere, ca parte a unei forțe de intervenție a JSDF, care va fi trimisă în lumea de dincolo de poartă, numită acum Regiunea Specială. Ei trebuie să călătorească în această lume necunoscută pentru a afla mai multe despre ceea ce au de a face și să încerce să se împrietenească cu localnicii în speranța de a crea legături pașnice cu imperiul conducător. Dar dacă nu reușesc, se vor confrunta cu consecința de a participa la un război devastator care va cuprinde ambele părți ale porții.