Static overlay
Static overlay
Static overlay
Static overlay

Highschool of the Dead

Vezi toate episoadele din Highschool of the Dead. Descarcă Highschool of the Dead subtitrat în română, Highschool of the Dead rosub, descarcă Highschool of the Dead rosub, urmărește Highschool of the Dead pe Anime4Life.
High School of the Dead, Gakuen Mokushiroku: Highschool of the Dead, HOTD, HSOTD, 学園黙示録 HIGHSCHOOL OF THE DEAD
Status: În traducere Studio: Data Apariției: 2010 Durată: 24 min. per ep. Sezon: Tip: Anime Episoade: 12 Cenzurat: Cenzurat Postat de: StefanMAL Apărut pe: Editat pe:
Urmărește Highschool of the Dead subtitrat în română pe Anime4Life. De asemenea, poți descărca gratis Highschool of the Dead rosub. Nu uita să dai un share și să mulțumești echipei Anime4Life pentru munca depusă.

Descriere

S-a întâmplat brusc: Morții au început să se ridice și Japonia a fost aruncată într-un haos total. În timp ce acești monștri încep să terorizeze un liceu, Takashi Kimuro este forțat să-și ucidă cel mai bun prieten atunci când este mușcat și se alătură rândurilor morților ambulanți. Jurând să o protejeze pe Rei Miyamoto, iubita bărbatului pe care tocmai l-a executat, ei scapă cu greu din capcana mortală a școlii, doar pentru a fi întâmpinați de o societate care a căzut deja.

Curând, Takashi și Rei se alătură altor elevi într-o călătorie pentru a-și găsi membrii familiei și a descoperi ce a cauzat această pandemie copleșitoare. Li se alătură Saeko Busujima, frumoasa președintă a Clubului de Kendo; Kouta Hirano, un otaku cu un fetiș pentru arme de foc; Saya Takagi, fiica unui politician influent; și Shizuka Marikawa, asistenta lor sexy de la școală. Dar oare forța combinată a acestor indivizi va fi suficientă pentru a învinge această apocalipsă a morților vii?

Comentariu