Static overlay
Static overlay
Static overlay
Static overlay

InuYasha

Vezi toate episoadele din InuYasha. Descarcă InuYasha subtitrat în română, InuYasha rosub, descarcă InuYasha rosub, urmărește InuYasha pe Anime4Life.
InuYasha, Inu Yasha, 犬夜叉
Status: În traducere Studio: Data Apariției: 2000 Durată: 24 min. per ep. Sezon: Tară: Tip: Anime Episoade: 167 Cenzurat: Cenzurat Postat de: KiritoStefanX Apărut pe: Editat pe:
Urmărește InuYasha subtitrat în română pe Anime4Life. De asemenea, poți descărca gratis InuYasha rosub. Nu uita să dai un share și să mulțumești echipei Anime4Life pentru munca depusă.

Descriere

Bazat pe manga cu același nume, premiată de Shogakukan, InuYasha o urmărește pe Kagome Higurashi, o fată de 15 ani a cărei viață normală se termină atunci când un demon o târăște într-o fântână blestemată din incinta altarului shintoist al familiei sale. În loc să ajungă pe fundul fântânii, Kagome ajunge cu 500 de ani în trecut, în timpul perioadei violente Sengoku din Japonia, cu adevărata țintă a demonului, o bijuterie care dăruiește dorințe, numită bijuteria Shikon, renăscută în interiorul ei.

După ce, în urma unei lupte cu un demon reînviat, bijuteria sacră se sparge din greșeală, Kagome cere ajutorul unui tânăr hibrid câine-demon/om pe nume Inuyasha pentru a o ajuta să adune cioburile și să împiedice ca acestea să cadă în mâini greșite. Alături de Kagome și Inuyasha în căutarea lor se află demonul vulpe orfan Shippo, călugărul inteligent Miroku și ucigașul de demoni letal Sango. Împreună, ei trebuie să lase deoparte diferențele dintre ei și să lucreze împreună pentru a găsi cioburile care acordă putere răspândite în Japonia feudală și pentru a face față amenințărilor care apar.

[Scris de MAL Rewrite]

 

Urmărește InuYasha

Ep
Titlu
Sub
Data apariției