Static overlay
Static overlay
Static overlay
Static overlay
Isekai Ojisan

Isekai Ojisan

Vezi toate episoadele din Isekai Ojisan. Descarcă Isekai Ojisan subtitrat în română, Isekai Ojisan rosub, descarcă Isekai Ojisan rosub, urmărește Isekai Ojisan pe Anime4Life.
Isekai Uncle, Ojisan in Another World, Uncle from Another World, 異世界おじさん
Status: În traducere Studio: Data Apariției: 2022 Sezon: Tară: Tip: Anime Cenzurat: Cenzurat Postat de: Hazard Apărut pe: Editat pe:
Urmărește Isekai Ojisan subtitrat în română pe Anime4Life. De asemenea, poți descărca gratis Isekai Ojisan rosub. Nu uita să dai un share și să mulțumești echipei Anime4Life pentru munca depusă.

Descriere

Cu 17 ani în urmă, unchiul lui Takafumi a intrat în comă, dar acum s-a întors ca un om înviat din mormânt. Curând, Takafumi descoperă două lucruri bizare: Unchiul său prețuiește jocurile video mai mult decât orice altceva și, în timp ce era în comă, a fost de fapt transportat într-o altă lume ca un gardian eroic! Acum, Takafumi nu numai că trebuie să stea în cameră cu un unchi care este literalmente magic, dar trebuie să îl pună la curent cu două decenii de istorie – smartphone-uri, internet de mare viteză, tropi moderni de anime… și rezultatul traumatizant al războiului consolelor anilor 90.

 

 

Urmărește Isekai Ojisan

Ep
Titlu
Sub
Data apariției