Static overlay
Static overlay
Static overlay
Static overlay

Kanojo, Okarishimasu

Vezi toate episoadele din Kanojo, Okarishimasu. Descarcă Kanojo, Okarishimasu subtitrat în română, Kanojo, Okarishimasu rosub, descarcă Kanojo, Okarishimasu rosub, urmărește Kanojo, Okarishimasu pe Anime4Life.
Rent-a-Girlfriend, I'd like to Borrow a Girlfriend, Kanokari, 彼女、お借りします
Status: În traducere Studio: Data Apariției: 2020 Durată: 24 min. per ep. Sezon: Tară: Tip: Anime Episoade: 12 Cenzurat: Cenzurat Postat de: EuNagato Apărut pe: Editat pe:
Urmărește Kanojo, Okarishimasu subtitrat în română pe Anime4Life. De asemenea, poți descărca gratis Kanojo, Okarishimasu rosub. Nu uita să dai un share și să mulțumești echipei Anime4Life pentru munca depusă.

Descriere

Kazuya Kinoshita este un student de 20 de ani care are o prietenă minunată: Mami Nanami, o fată luminoasă și însorită. Dar, dintr-o dată, el nu mai are. Fără avertisment, Mami se desparte de el, lăsându-l cu inima complet frântă și singur. Căutând să-și aline durerea, el angajează o prietenă de închiriat prin intermediul unei aplicații online. Partenera sa este Chizuru Mizuhara, care, prin frumusețea ei de neegalat și comportamentul drăguț, reușește să câștige afecțiunea lui Kazuya.

Dar, după ce citește experiențe similare pe care alți clienți le-au avut cu Chizuru, Kazuya crede că zâmbetul ei cald și personalitatea ei grijulie au fost doar un act pentru a se juca cu inima lui, și o evaluează prost. Agasată, Chizuru îl mustră pentru ipocrizia sa nerușinată, dezvăluindu-și adevărata ei personalitate perversă și temperamentală. Acest schimb de replici unilateral este însă întrerupt când Kazuya află că bunica lui s-a prăbușit.

Se grăbesc spre spital și o găsesc pe bunica lui Kazuya deja în stare bună. Derutată de prezența lui Chizuru, aceasta întreabă cine ar putea fi această fată. Din impuls, Kazuya declară imediat că sunt iubiți, forțând-o pe Chizuru să joace rolul. Dar cu Kazuya încă agățat de relația sa anterioară cu Mami, cât timp pot acest client dificil și această iubită de închiriat reticentă să continue să joace teatru?

Comentariu