Static overlay
Static overlay
Static overlay
Static overlay

Kimetsu no Yaiba

Vezi toate episoadele din Kimetsu no Yaiba. Descarcă Kimetsu no Yaiba subtitrat în română, Kimetsu no Yaiba rosub, descarcă Kimetsu no Yaiba rosub, urmărește Kimetsu no Yaiba pe Anime4Life.
Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba, Blade of Demon Destruction, 鬼滅の刃
Status: În traducere Studio: Data Apariției: 2019 Durată: 23 min. per ep. Sezon: Tară: Tip: Anime Episoade: 26 Cenzurat: Cenzurat Postat de: StefanMAL Apărut pe: Editat pe:
Urmărește Kimetsu no Yaiba subtitrat în română pe Anime4Life. De asemenea, poți descărca gratis Kimetsu no Yaiba rosub. Nu uita să dai un share și să mulțumești echipei Anime4Life pentru munca depusă.

Descriere

De la moartea tatălui său, povara susținerii familiei a căzut pe umerii lui Tanjirou Kamado. Deși trăiesc în sărăcie pe un munte îndepărtat, familia Kamado reușește să se bucure de o viață relativ liniștită și fericită. Într-o zi, Tanjirou decide să coboare în satul local pentru a face ceva bani din vânzarea de cărbune de lemn. Pe drumul de întoarcere, se face noapte, ceea ce îl obligă pe Tanjirou să se adăpostească în casa unui bărbat ciudat, care îl avertizează de existența unor demoni carnivori care pândesc noaptea în pădure.

Când ajunge în sfârșit acasă a doua zi, este întâmpinat de o priveliște îngrozitoare ;întreaga sa familie a fost măcelărită. Mai rău, singurul supraviețuitor este sora sa Nezuko, care a fost transformată într-un demon însetat de sânge. Mistuit de furie și ură, Tanjirou jură să își răzbune familia și să rămână alături de sora sa. Alături de misteriosul grup care își spune Demon Slayer Corps, Tanjirou va face tot ce este necesar pentru a ucide demonii și a proteja rămășițele umanității iubitei sale surori.

Comentariu

Lasă un răspuns