Static overlay
Static overlay
Static overlay
Static overlay

Kuro no Shoukanshi

Vezi toate episoadele din Kuro no Shoukanshi. Descarcă Kuro no Shoukanshi subtitrat în română, Kuro no Shoukanshi rosub, descarcă Kuro no Shoukanshi rosub, urmărește Kuro no Shoukanshi pe Anime4Life.
Black Summoner, The Berserker Rises to Greatness., 黒の召喚士
Status: În traducere Studio: Sezon: Tară: Tip: Anime Cenzurat: Cenzurat Postat de: Hazard Apărut pe: Editat pe:
Urmărește Kuro no Shoukanshi subtitrat în română pe Anime4Life. De asemenea, poți descărca gratis Kuro no Shoukanshi rosub. Nu uita să dai un share și să mulțumești echipei Anime4Life pentru munca depusă.

Descriere

Când se trezește într-un loc nou și ciudat, fără să-și amintească nimic din viața sa anterioară, Kelvin află că, în timpul recentei sale transmigrații, a renunțat la aceste amintiri în schimbul unor noi și puternice abilități. Plecând într-o lume cu totul nouă în calitate de Invocator – primul său Urmaș fiind chiar zeița care l-a adus aici – Kelvin își începe noua viață de aventurier și nu trece mult timp până când își descoperă dispoziția ascunsă de dependent de lupte.

De la Cavalerul Negru din Castelul Antic al Spiritelor Răului până la demonul din Peștera Ascunsă a Înțeleptului, el se delectează în lupta împotriva unui dușman formidabil după altul. Alătură-te acestui aventurier supraputernic într-o saga epică și antrenantă, în timp ce el și aliații săi își croiesc drum în analele istoriei!

 

Urmărește Kuro no Shoukanshi

Ep
Titlu
Sub
Data apariției

Comentariu

Lasă un răspuns