Static overlay
Static overlay
Static overlay
Static overlay

Ling Yu

Vezi toate episoadele din Ling Yu. Descarcă Ling Yu subtitrat în română, Ling Yu rosub, descarcă Ling Yu rosub, urmărește Ling Yu pe Anime4Life.
Spiritual Domain, Spiritual Field, Spirit Realm, The World of Fantasy, 灵域
Status: Complet Studio: Data Apariției: 2015 Durată: 13 min. per ep. Tară: Tip: Anime Episoade: 10 Cenzurat: Cenzurat Postat de: hanako Apărut pe: Editat pe:
Urmărește Ling Yu subtitrat în română pe Anime4Life. De asemenea, poți descărca gratis Ling Yu rosub. Nu uita să dai un share și să mulțumești echipei Anime4Life pentru munca depusă.

Descriere

În lumea lui Ling Yu (Câmpul spiritual), există un continent numit Chilan (Mareea roșie), unde războinicii și armele lor spirituale sunt clasificate în diferite niveluri. Familiile și clanurile urmează, de asemenea, o ierarhie strictă. Sub conducerea Uniunii Xuantian, războinicii umani și Clanul Răului au fost angajați în lupte brutale pe Câmpul de luptă Nether timp de sute de ani. O fiară devoratoare de suflete s-a strecurat pe continentul Chilan printr-o crăpătură de pe câmpul de luptă Nether înainte de a măcelări fără milă orașul Feng și orașul Gao. Qin Lie, un tânăr din Orașul Ling, împreună cu Ling Yushi și Gao Yu, cu care crescuse, a primit ordin să ajute Uniunea Xuantiană în cucerirea Bestiei devoratoare de suflete. El nu a anticipat că va fi înghițit într-o mare conspirație. Pentru a-și proteja prietenii și pentru a o salva pe cea pe care o iubește, puterile care se ascund în venele sale se trezesc.