Static overlay
Static overlay
Static overlay
Static overlay

Shijou Saikyou no Daimaou, Murabito A ni Tensei suru

Vezi toate episoadele din Shijou Saikyou no Daimaou, Murabito A ni Tensei suru. Descarcă Shijou Saikyou no Daimaou, Murabito A ni Tensei suru subtitrat în română, Shijou Saikyou no Daimaou, Murabito A ni Tensei suru rosub, descarcă Shijou Saikyou no Daimaou, Murabito A ni Tensei suru rosub, urmărește Shijou Saikyou no Daimaou, Murabito A ni Tensei suru pe Anime4Life.
The Greatest Demon Lord Is Reborn as a Typical Nobody, The Greatest Maou is Reborned to Get Friends, 史上最強の大魔王、村人Aに転生する
Status: În traducere Studio: , Data Apariției: 2022 Sezon: , Tară: Tip: Anime Cenzurat: Cenzurat Postat de: EuNagato Apărut pe: Editat pe:
Urmărește Shijou Saikyou no Daimaou, Murabito A ni Tensei suru subtitrat în română pe Anime4Life. De asemenea, poți descărca gratis Shijou Saikyou no Daimaou, Murabito A ni Tensei suru rosub. Nu uita să dai un share și să mulțumești echipei Anime4Life pentru munca depusă.

Descriere

În calitate de cea mai puternică entitate din toate timpurile, Lordul Demon Varvatos crede că viața este extrem de plicticoasă. Când ia problema în propriile mâini și decide să se reîncarneze, își calibrează puterea magică pentru a fi perfect medie. Dar nu avea cum să prevadă că toți cei din lumea modernă vor fi slabi ca naiba, ceea ce înseamnă că este din nou total depășit de putere! Renăscut sub numele de Ard, are doamnele care îl adoră, familia regală care îl imploră să devină următorul rege și un fost minion care insistă să îl ucidă…! Dar Ard are o singură dorință în minte și nu se va opri în fața a nimic pentru a-și atinge scopul final!