Static overlay
Static overlay
Static overlay
Static overlay

Tomodachi Game

Vezi toate episoadele din Tomodachi Game. Descarcă Tomodachi Game subtitrat în română, Tomodachi Game rosub, descarcă Tomodachi Game rosub, urmărește Tomodachi Game pe Anime4Life.
Tomodachi Game, Friends Game, トモダチゲーム
Status: Complet Network: Studio: Data Apariției: 2022 Durată: 22 min. per ep. Sezon: Tară: Tip: Anime Episoade: 12 Cenzurat: Cenzurat Postat de: EuNagato Apărut pe: Editat pe:
Urmărește Tomodachi Game subtitrat în română pe Anime4Life. De asemenea, poți descărca gratis Tomodachi Game rosub. Nu uita să dai un share și să mulțumești echipei Anime4Life pentru munca depusă.

Descriere

Yuuichi Katagiri s-a luptat toată viața cu greutățile financiare, dar a învățat să rămână mulțumit și pozitiv datorită cercului său apropiat de prieteni. Pentru a-și ține o promisiune pe care le-a făcut-o, Yuuichi economisește suficienți bani pentru a li se alătura în excursia școlară. Dar când banii strânși dispar în mod misterios, suspiciunea cade asupra a doi dintre prietenii lui Yuuichi: Shiho Sawaragi și Makoto Shibe, care erau însărcinați cu colectarea plăților. Deși nevinovate, Shiho și Makoto își asumă responsabilitatea pentru eșecul de a proteja banii atunci când nimeni altcineva nu se prezintă.

Câteva zile mai târziu, Yuuichi și prietenii săi primesc scrisori misterioase care îi păcălesc pe fiecare dintre ei să se întâlnească. La sosire, ei sunt prinși într-o ambuscadă și sunt lăsați inconștienți. Se trezesc într-o cameră misterioasă în prezența lui “Manabu-kun”, un personaj dintr-un controversat serial pentru copii care a încetat să mai fie difuzat din cauza conținutului său malițios. Acesta informează grupul că unul dintre ei i-a adunat indirect pentru a le achita o datorie mare. Aceștia urmează să joace un “joc al prieteniei”: o serie de jocuri care vor testa puterea legăturii și încrederea pe care o au unul în celălalt. Pe măsură ce credința grupului se clatină din cauza numărului tot mai mare de secrete și trădări, Yuuichi trebuie să-și dea seama în care dintre “prietenii” săi poate avea cu adevărat încredere și, în cele din urmă, să descopere identitatea trădătorului.