Static overlay
Static overlay
Static overlay
Static overlay

Vampire in the Garden

Vezi toate episoadele din Vampire in the Garden. Descarcă Vampire in the Garden subtitrat în română, Vampire in the Garden rosub, descarcă Vampire in the Garden rosub, urmărește Vampire in the Garden pe Anime4Life.
Vampire in the Garden, ヴァンパイヤ・イン・ザ・ガーデン
Status: Complet Studio: Data Apariției: 2022 Durată: 26 min. per ep. Sezon: Tară: Tip: Anime Episoade: 05 Cenzurat: Necenzurat Director: Postat de: Alex_Xavier Apărut pe: Editat pe:
Urmărește Vampire in the Garden subtitrat în română pe Anime4Life. De asemenea, poți descărca gratis Vampire in the Garden rosub. Nu uita să dai un share și să mulțumești echipei Anime4Life pentru munca depusă.

Descriere

A fost o iarnă lungă pentru omenire, răsturnată din locul ei de dominație după ce a fost învinsă în marele război împotriva vampirilor.

Un mic oraș-stat protejat de un zid masiv de lumină a devenit una dintre ultimele fortărețe ale rasei umane -liderii săi fiind hotărâți să recâștige controlul asupra lumii pe care au pierdut-o.

Dar între zidurile opresive ale orașului, tânărul Momo visează la o coexistență pașnică cu cel mai mare dușman al oamenilor.

De cealaltă parte, regina vampir Fine, care a iubit cândva un om, a decis să părăsească câmpul de luptă.

Văzuți ca niște trădători de către semenii lor, cei doi au o întâlnire fatală în timpul unei alte bătălii sălbatice. Împreună încep o călătorie în căutarea “Edenului”, o grădină utopică a păcii despre care șoptesc povești vechi, dar pe care nimeni nu a văzut-o vreodată…

 

Comentariu

Lasă un răspuns