Static overlay
Static overlay
Static overlay
Static overlay

Yuusha, Yamemasu

Vezi toate episoadele din Yuusha, Yamemasu. Descarcă Yuusha, Yamemasu subtitrat în română, Yuusha, Yamemasu rosub, descarcă Yuusha, Yamemasu rosub, urmărește Yuusha, Yamemasu pe Anime4Life.
I'm Quitting Heroing, Yuuyame, 勇者、辞めます
Status: În traducere Studio: Data Apariției: 2022 Sezon: , Tip: Anime Cenzurat: Cenzurat Postat de: EuNagato Apărut pe: Editat pe:
Urmărește Yuusha, Yamemasu subtitrat în română pe Anime4Life. De asemenea, poți descărca gratis Yuusha, Yamemasu rosub. Nu uita să dai un share și să mulțumești echipei Anime4Life pentru munca depusă.

Descriere

După ce a salvat lumea, cel mai puternic erou Leo a devenit cineva care nu este dorit în lumea pașnică a oamenilor. El era prea puternic. Exilat, își caută un loc de muncă la Armata Regelui Demonilor, pe care a învins-o și care trebuie reconstruită.

Armata avea multe probleme: prea multă muncă, probleme financiare, etc. Leo începe să îmbunătățească lucrurile folosind puterea sa. Leo o întâlnește din nou pe Echidna și o întreabă de ce a invadat lumea oamenilor. A urmat o poveste neașteptată…!