Trigun Stampede - Episodul 12 (Sub)

TV Sub Serie Trigun Stampede · 152 vizualizări
Modul full
Stinge lumina

Comentarii

 • ruxi (user) :

  Parerea mea pentru acest reboot, a avut o multime de elemente cum ar fi discutii filozofice despre traiul precar si bolile oameniilor si discriminarea intre specii intr-o alta perspectiva in aceeasi lume din Trigun vechi.
  Anime-ul se simte fortat, generic, grabit si brutal in comaratie cu cel vechi si n-are deloc woldbuild. Comedia fiind slaba sau inexistenta, n-au a avut timp pentru a dezvolta personajele in de a ajuns in aceste 12 episoade si inexistenta relatitor intre caractere in comparatie cu cel vechi. Anime-ul a folositit unele momente schimbate din Trigun vechi si un pic din manga.
  Personalitatea lui Vash nu e atat de conturat si carismatic lafel si Nicolas cum e in ala vechi. Cum sunt introduse personajele noi, fiind bagate deodata in acest sezon.
  Anime-ul se duce mai mult in sci-fi decat western cum e ala vechi.
  Animatia CGI si coloana sonora sunt exceptionale. Se vede ca animatia CGI a evoluat in ultimii ani, Studio Orange a facut o treaba excelenta.
  Ca nota va primi 6/10, anime-ul a avea potential de a aduce ce va nou ca poveste. Unele lucruri n-au functionat, putea sa fie si mai rau. E un anime decent.

  Sunt curioasa sa vad cum va continua acest reboot.

  0