Boku no Hero Academia 6th Season - Episodul 22 (Sub)

TV Sub Serie Boku no Hero Academia 6th Season · 1203 vizualizări
Modul full
Stinge lumina

Descarca Episodul

Comentarii

 • YuutoOtosaka (user) :

  Episoadele sunt din ce in ce mai interesante si cel mai trist lucru e ca mai sunt doar 3 episoade si se termina si sezonul asta. (iar asteptam aproape un an pentru urmatorul sezon, dar macar se merita)

  Midoriya e din ce in ce mai sumbru si mie personal chiar imi place chestia asta, pana la urma cred ca toti eroii au ajuns intr-un punct de genul (mai mult sau mai putin)

  Sunt curios in momentul asta care e mai puternic, Bakugo sau Todoroki si mai sunt curios de ceteva lucruri pe care daca le siti voi sa-mi lasati comentariu.

  De ce Midoriya e atat de diferit de All Might? Aici ma refer la faptul ca din ce stiu All Might nu a folosit niciodata toate puterile OFA. (Din ce stiu a folosit doar primul quirk acela de super putere fizica si Float, in resst nu cred ca a folosit alt ceva)

  Chiar si Full Cowl care ar trebui sa fie abilitatea de baza a lui All Might e diferita la Midoriya, lui ii apar acele fire electrice turquoise (nu stiu cum sa le zic) in timp ce lui All Might nu-i apar. (Plus ca Midoriya n-a folosit Plus Ultra din ce stiu)

  Multumesc pentru munca depusa!

  1
  • Mike1nator (user) :

   Din ce am înțeles eu, fiecare deținător își manifestează in mod unic puterile, Shimura (a șasea deținătoare) nici ea nu folosea toate quirkurile.

   Și a explicat primul că până la lupta cu all for one nu aveau forma fizica și le era mult mai greu sa comunice între ei. Deci le era mai greu sa le zică cum sa controleze quirkurile.

   0
 • silviu000lei (user) :

  WOW abia astept ep urmator, tks a4l pt ep :) 

  0